راهنمای خرید فن سی پی یو + معرفی 20 مدل(آپدیت پاییز 1402)

مستر کامپیوتر
28 مارس, 2023
25 دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
راهنمای خرید فن سی پی یو

خنک کننده پردازنده یکی از مهمترین اجزا سیستم شماست.در سال های اخیر به دلیل افزایش دمای پردازنده های جدید معرفی شده توسط شرکت های Intel و Amd ، خرید یک کولینگ مناسب که توانایی کنترل دمای این پردازنده ها را داشته باشد یه یکی از دغدغه های مهم گیمر ها و دوستداران سیستم های گیمینگ تبدیل شده است.

مقالات مرتبط : بهترین هارد اکسترنال بازار + معرفی مدل های برتر (پاییز 1402)

حالا چه شما به دنبال اورکلاک چشمگیر پردازنده ی خود هستید، یا فقط به دنبال ساخت یک سیستم خانگی ساده اید، باید خنک کننده CPU خود را با دقت انتخاب کنید. انتخاب بهترین کولینگ سی پی یو برای سیستم، در نوع خود یک تصمیم کلیدی است.یک انتخاب مناسب در این زمینه می تواند تفاوت عمده ای در دما، نویز و حتی عملکرد سیستم شما ایجاد کند به خصوص اگر به دنبال اورکلاک سیستم خود هستید.حال با ما در « مقاله راهنمای خرید فن سی پی یو » همراه باشید تا هر سوالی که در ذهن شما وجود دارد پاسخ داده شود.

همانطور که بالاتر گفته شد اگر کولر CPU شما توانایی کنترل میزان گرمای تولیدی توسط سی پی یو شما را نداشته باشد، عملکرد این قطعه را کاملا تحت تاثیر قرار خواهد داد و احتمالاً شما باید حتی طول عمر کمتری برای آن در نظر بگیرید.همچنین فراموش نکنید که خمیر حرارتی یا Thermal Paste نیز می تواند اثر مثبت بسیاری در خنکی پردازنده ی شما داشته باشد.اکثر کولرها این روزها نوعی خمیر حرارتی در یک سرنگ یا بسته کوچک به همراه خود دارند و یا از قبل روی صفحه مسی زیر خنک کننده نصب شده اند.در برند های خوش نام و معتبر، همان خمیر قرار داده شده در بسته بندی می تواند به خوبی وظیفه ی انتقال حرارت را انجام دهد اما اگر دوست داشتید می توانید به سراغ خمیر های برتر موجود در بازار بروید.ما در این مقاله سعی کردیم تا بهترین خنک کننده های سی پی یو موجود در بازار را برای پردازنده های نسل 12 و 13 اینتل را به شما معرفی کنیم تا شما انتخابی خوب و مناسب داشته باشید.

مقالات مرتبط : راهنمای خرید بهترین کیبورد ریزر + 8 مدل برتر

انواع خنک کننده برای پردازنده

ما در کیس های کامپیوتری دو نوع خنک کننده برای پردازنده داریم.دسته‌ی اول خنک کننده های بادی (Air) هستند که قیمت بسیار کمتری دارند و از نظر توان خنک کنندگی نیز مناسب سی پی یو های میان رده هستند.دسته‌ی دوم خنک کننده های آبی (Liquid) هستند که از قیمت بیشتری برخودار هستند و توان خنک کنندگی بسیار بیشتری به نسبت فن های بادی دارند و برای پردازنده های پرچمدار و بالارده استفاده می شوند.حال در اینجا به توضیح کامل ان دو نوع پردازنده خواهیم پرداخت.

مقالات مرتبط : راهنمای خرید سیستم گیمینگ + سیستم پیشنهادی [آپدیت تابستان 1402]

خنک کننده بادی (Air Cooler)

خنک کننده های بادی از پرکاربردترین و به صرفه ترین فن های سی پی یو در دنیا هستند که توسط فنی که برروی آن ها قرار گرفته است جریان هوا را به هیت سینک خود منتقل می کند و همینطور گرمای پردازنده توسط سطح مسی زیرین هیت سینک به بالا منتقل می شود و سپس توسط جریان هوای فن به بیرون منتقل می شود.

در سری پردازنده های باکس، یک فن خنک کننده معمولی همراه خود دارند و در مدل های باکس پردازنده ها بدون فن عرضه می شوند.خنک کننده های بادی که از تعداد فن های بیشتر و ابعاد هیت سینک بزرگتری برخوردار هستند، توانایی بیشتری در خنک کنندگی پردازنده ها دارند.این خنک کننده ها در مدل های پیشرفته تر خود از نورپردازی RGB نیز بهره می برند که توانایی Sync شدن با سیستم شما را دارد و می تواند ظاهری بسیار زیبا به سیستم شما ببخشد.این نوع از خنک کننده ها برای سیستم های گیمینگ میان رده پیشنهاد می شود.

خنک کننده آبی (Water Cooler)

این نوع از خنک کننده ها ورژن لاکچری و گران قیمت خنک کننده های سیستم هستند که بوسیله‌ی لوله هایی که حاوی یک نوع مایع یا گاز ویژه ای هستند گرما را از پمپ به رادیاتور منتقل می کنند.این نوع از خنک کننده ها توانایی بسیار بیشتری در خنک سازی پردازنده ها دارند و بیشتر برای پردازنده های پرچمدار و بالارده استفاده می شوند.با این حال این گفته با عرضه نسخه های قدرتمند فن های بادی نقض شده و نمیشود خیلی روی آن حساب باز کرد.

حال در این بخش با تعریف دقیقی از ویجیاتو با نحوه کارکرد این نوع از خنک کننده ها آشنا خواهیم شد:

“در این نوع سیستم‌ها یک پمپ کوچک در قسمت بالای CPU نصب می شود که نوعی مایع که غالبا ترکیبی از آب مقطر و یک مایع هادی حرارت (غالبا از خانواده فلوئوروکربن‌ها) است را در لوله‌های کوچک و انعطاف پذیری متشکل در یک حلقه بسته، به گردش در می آورد. این گردش، حرارت CPU از طریق یک قطعه مسی که زیر پمپ قرار گرفته، به مایع انتقال می‌دهد. مایع مذکور که حالا دمای آن بالا رفته، از طریق چندین لوله کوچک به یک رادیاتور کوچک که می تواند در قسمت جلو، عقب یا بالای کیس کامپیوتر قرار داده شود، انتقال داده می‌شود و در رادیاتور به کمک چندین فن که برای عملکرد بهتر در قسمت‌های مختلفی از آن تعبیه شده‌اند، خنک می‌شود و دوباره به CPU انتقال داده می‌شود. این روند به صورت مکرر صورت می‌گیرد.”

 
 

خنک کننده و تناسب آن با ابعاد کیس

هنگام خرید فن سی پی یو، چه از نوع بادی باشد چه مایع، باید حتما ابعاد آن را با اندازه ای که کیس شما از آن پشتیبانی می کند مطابقت دهید.برای خنک کننده های بادی شما حتما باید حداکثر ارتفاع خنک کننده پردازنده ای که کیس شما پشتیبانی می کند را در نظر بگیرید و همینطور برای خنک کننده های مایع نیز باید حداکثر سایز رادیاتوری که برروی آن کیس قابل نصب است را در نظر بگیرید تا مشکلی برای نصب خنک کننده نداشته باشید.

بنابراین هنگام خرید سیستم گیمینگ خود باید کیس کامپیوتر خود را مطابق با خنک کننده و سایر قطعات خود انتخاب کنید تا برای اسمبل آن دچار مشکل نشوید.مقالات مرتبط : راهنمای خرید سی پی یو + معرفی پرازنده های روز بازار ایران [آپدیت تابستان 1402]

چه خنک کننده ای برای سیستم گیمینگ من مناسب است؟

تصویری از 4 خنک کننده بادی شرکت NZXTیکی از اشتباهاتی که هرکسی ممکن است انجام دهد انتخاب یک کولینگ معمولی برای یک کیس گیمینگ است.زیرا با استفاده از یک فن سی پی یو معمولی هم سیستم شما روشن می شود و می تواند به کار خود ادامه دهد.هنگام خرید سیستم گیمینگ باید مقدار مناسبی از بودجه خود را به خرید خنک کننده سی پی یو اختصاص دهید زیرا که این قطعه نقش بسیار مهمی را در یک سیستم گیمینگ ایفا می کند و می تواند به طور مستقیم بر عملکرد و طول عمر سی پی یو و سیستم شما تاثیر بگذارد.

اگر هزینه زیادی برای خنک کننده پردازنده خود کنار نگذاشتید می توانید به سراغ خنک کننده های بادی بروید.زیرا با بودجه‌ی محدود این نوع از خنک کننده ها بهترین و تنها گزینه شما هستند.این نوع خنک کننده ها را می توانید با قیمتی کمتر از 400 هزار تومن نیز تهیه کنید.

اما اگر از نظر مالی محدودیتی ندارید و دست شما باز است به شما پیشنهاد می کنیم به سراغ خنک کننده های مایع (چه AIO و چه Custom) بروید زیرا این نوع خنک کننده ها از توان بیشتری برای خنک کنندگی برخوردار هستند و از نظر ظاهری نیز بسیار چشم نواز تر هستند و می توانند حس و حال تازه‌ای به سیستم گیمینگ شما ببخشند.

مقالات مرتبط : راهنمای خرید بهترین موس گیمینگ دنیا + ویدئو معرفی مدل های برتر 1402

چگونه خنک کننده ای مناسب پردازنده ام پیدا کنم؟

تصویری از خنک کننده مایع شرکت NZXT

واژه TDP یا Thermal Design Power به معنی توان حرارتی یک قطعه است که بیشتر از این اصطلاح برای پردازنده ها و گرافیک ها استفاده می شود.این توان حرارتی به این معنی نیست که آن قطعه همیشه در آن دما فعالیت می کند، بلکه به این معنی است که بیشینه دمایی که آن قطعه در بالاترین عملکرد خود تجربه می کند آن دماست.

توان حرارتی پردازنده به شرکت های تولید کننده خنک کننده کمک می کند تا کولرهایی تولید کننده که توانایی خنک کردن آن پردازنده ها را داشته باشد و برای آن ها مناسب باشد.

پس شما هم هنگام خرید فن سی پی یو باید به این نکته دقت کنید که توان حرارتی (TDP) پردازنده شما چه عددی است و آن را با TDP خنک کننده خود تطابق دهید تا بتوانید یک خنک کننده مناسب برای سیستم خود تهیه کنید.حال به مثالی از سایت تکنوسان اشاره می کنیم :

« هر دو پردازنده و فن پردازنده دارای یک میزان توان مصرفی TDP مشخصی هستند که با واحد وات (W) نشان داده می شود. اگر TDP سی پی یو بالاتر از TDP فن باشد، آن فن یا خنک کننده نمی تواند به خوبی پردازنده را خنک کند. برای نمونه اگر سی پی یو شما 160 وات توان مصرفی داشته باشد باید یک فن پردازنده 160 واتی و بالاتر را تهیه کنید تا قادر به خنک کردن پردازنده شما باشد و در حالت ماکسیمم کارایی سی پی یو که بیشترین میزان گرما را تولید می کند، اصطلاحا کم نیاورد. »

با رعایت نکات بالا شما می توانید یک خنک کننده مناسب برای سی پی یو خود انتخاب کنید.

چگونه بفهمیم که سوکت پردازنده و خنک کننده مان باهم سازگار هستند؟

این موضوع که خنک کننده ای که انتخاب کرده‌اید با سوکت پردازنده شما همخوانی دارد یا خیر موضوع خیلی سخت و پیچیده ای نیست و شما می توانید به راحتی با چک کردن مدل سوکت سی پی یو خود در سایت های مرجع و تطبیق دادن آن با سوکت های پشتیبانی شده توسط خنک کننده، که در مشخصات آن ذکر شده است، خیال خود را از بابت سازگاری آن با سوکت پردازنده خود راحت کنید.در این روش تفاوتی بین پردازنده های AMD و Intel نیست.

مقالات مرتبط : راهنمای خرید بهترین موس ریزر | 10 مدل برتر

آیا حرارت سی‌پی‌یو بر روی FPS بازی تأثیر دارد یا خیر؟

پسری در حال بازی کامپیوتریاین موضوع قطعا برای گیمر ها امر بسیار مهمی است و باعث می شود بر روی انتخاب فن سی پی یو بسیار بیشتر حساس شوند.حرارت سی‌پی‌یو یک عامل بسیار مهم است که می‌تواند عملکرد بازی‌ها را تحت تأثیر قرار دهد. هنگامی که سی‌پی‌یو بیش از حد گرم شود، ممکن است سرعت کارکرد آن کاهش یابد و بازی‌ها به صورت ناپایدار اجرا شوند. همچنین FPS یعنی تعداد فریم‌هایی که در هر ثانیه از بازی نمایش داده می‌شود نیز ممکن است کاهش یابد که موجب لگ و قطع و وصل شدن‌های ناخواسته می‌شود که این امر ممکن است تجربه‌ی بازی شما را تحت تاثیر قرار دهد. برای اطمینان از کارایی صحیح و بهینه سی‌پی‌یو در بازی‌ها، مدیریت حرارت سی پی یو بسیار مهم است.شما می توانید با ایجاد تغییراتی مانند استفاده از خنک‌کننده‌های قدرتمند تر، اجرای بازی‌ها در تنظیمات گرافیکی پایین تر به بهبود عملکرد و اجتناب از مشکلات ناشی از بالا رفتن حرارت سی‌پی‌یو کمک کنید.بنابراین انتخاب یک خنک کننده مناسب برای سی پی یو یک امر کاملا حیاتی و حساس است که می تواند بر روی تجربه بازی شما نیز تاثیر بسزایی بگذارد.

 

مقالات مرتبط : راهنمای خرید بهترین کیبورد ردراگون + 11 مدل برتر (به همراه قیمت)

بهترین خنک کننده های پردازنده در سال 1402 کدام هستند؟

پردازنده ها در هر چرخه تعداد معینی از محاسبات را انجام می دهند.هرچه سی پی یو قدرتمند تر باشد می تواند محاسبات بیشتری را پردازش کنند و در نتیجه گرمای بیشتر را تولید می کند.یک فن سی پی یو به پردازنده متصل است و وظیفه خنک کنندگی و کنترل دمای پردازنده را بر عهده دارد تا تضمین کند که پردازنده در دمای ایمن به فعالیت خود ادامه می دهد.حال که از اهمیت خنک کننده سی پی یو آگاه شدید در اینجا لیستی از برترین خنک کننده های بادی و مایع در سال 1402 را برای شما گردآوری کردیم تا به شما در انتخاب یک خنک کننده مناسب کمک کنیم:

1.خنک کننده مایع پردازنده دیپ کول LS720 Black

حدود قیمت : 7,000,000 الی 7,500,000 تومان

خنک کننده ی سی پی یو LS 720 دیپ کول

خنک کننده ی دیپ کول مدل LS720 Black  یکی از برترین مدل های شرکت دیپ کول است که در جولای 2022 به بازار های جهانی عرضه شده است.این کولینگ به نسبت نسل قبلی خود که سری Castle 360 V2 است بهبود چشمگیری داشته است.افزایش میزان حداکثر جریان هوا و سرعت چرخش فن ها در این نسل توانسته که بهبود بسیاری در عملکرد این خنک کننده ایجاد کند.

مشخصات خنک کننده LS720 :

  • جنس اصلی بلوک اتصال : مس
  • نورپردازی : ARGB
  • تعداد فن ها : 3 عدد
  • بلبرینگ فن ها : Fluid Dynamic Bearing
  • سرعت گردش فن : 500 تا 2250 ± دور بر دقیقه
  • سرعت گردش پمپ : 3100±10% دور بر دقیقه
  • حداکثر جریان هوا : 85 فوت مکعب بر دقیقه

2.خنک کننده مایع پردازنده دیپ کول LS520 Black

حدود قیمت : 5,500,000 تومان الی 6,000,000

خنک کننده ی سی پی یو LS 520 دیپ کول

خنک کننده ی دیپ کول مدل LS520 BLACK برادر کوچیک تر سری LS720 است که تمامی این ویژگی های مثبت برادر بزرگتر خود را در خود جای داده و در یک زمان به بازار های جهانی عرضه شده اند.این فن سی پی یو از 2 عدد فن 120 میلی متری استفاده می کند که می توانند به سرعتی برابر 2250 دور در دقیقه برسد که برای یک فن سی پی یو عدد بسیار مناسبی است.از همین رو این خنک کننده برای پردازنده های نسل 12 و 13 توصیه می شود.

  • جنس اصلی بلوک اتصال : مس
  • نورپردازی : ARGB
  • تعداد فن ها : 2 عدد
  • بلبرینگ فن ها : Fluid Dynamic Bearing
  • سرعت گردش فن : 500 تا 2250 ± دور بر دقیقه
  • سرعت گردش پمپ : 3100±10% دور بر دقیقه
  • حداکثر جریان هوا : 85.85 فوت مکعب بر دقیقه

مقالات مرتبط : راهنمای خرید بهترین موس گیمینگ

3.خنک کننده مایع پردازنده لیان لی Galahad 360 Uni Fan SL Edition ARGB Black

حدود قیمت : 7,500,000 تومان الی 8,500,000 تومان

خنک کننده ی پردازنده لیان لی Galahad 360 Uni Fan SL Edition ARGB Black

شرکت معتبر و خوش نام لیان لی نسخه جدیدی از سری خنک کننده مایع AiO خود، یعنی Galahad AiO را با نام Galahad AIO UNI FAN SL Edition معرفی کرده است.این سری از خنک کننده های به فن‌های 120 میلی‌متری UNI FAN SL120 مجهز شده‌اند تا کارایی و قدرت خنک کنندگی آنها بیش از پیش افزایش یابد. این فن در کنار نورپردازی ARGB خیره‌کننده و جذاب خود، به لطف سرعت متغیر 800 تا 1900 دور در دقیقه (+/-10%) و قابلیت عبور جریان هوا به میزان 58.54 فوت مکعب در دقیقه، فشار استاتیک بالایی را تولید می‌کند.این خنک کننده از 3 عدد فن 120 میلی متری بهره می برد.

  • جنس اصلی بلوک اتصال : مس
  • نورپردازی : ARGB
  • تعداد فن ها : 3 عدد
  • بلبرینگ فن ها : Fluid Dynamic Bearing(FDB) UNI FAN SL 120
  • سرعت گردش فن : 800 تا 1900 ± دور بر دقیقه
  • سرعت گردش پمپ : 3100±10% دور بر دقیقه
  • میزان نویز فن : 31 دسی‌بل

4.خنک کننده پردازنده دیپ کول AS500 PLUS A-RGB (LGA1700)

حدود قیمت : 3,100,000 تومان الی 3,700,000 تومان

تصویر خنک کننده پردازنده دیپ کول AS500 PLUS A-RGB (LGA1700)

خنک کننده سی پی یو دیپ کول مدل AS500 Plus A-RGB یکی از برترین خنک کننده های بادی شرکت دیپ کول است.این خنک کننده به دو عدد فن 140 میلی متری مجهز شده است که توانایی گردش تا سرعت 1200 دور در دقیقه را دارند.هیت سینک آلومینیومی این خنک کننده توسط 5 لوله انتقال حرارت محاصره شده که وظیفه ی انتقال حرارت از پردازنده به هیت سینک را بر عهده دارند.این فن سی پی یو با نورپردازی A-RGB مجهز شده است که توانایی همگام سازی با سایر قطعات را دارد که به جذابیت ظاهری این خنک کننده بسیار می افزاید.

  • جنس اصلی بلوک اتصال : مس
  • نورپردازی : ARGB
  • تعداد فن ها : 2 عدد
  • تعداد لوله‌های خنک کننده : 5 عدد
  • سرعت گردش فن : 500 تا 1200 ± دور بر دقیقه
  • حداکثر جریان هوا : 70.81 فوت مکعب بر دقیقه
  • میزان نویز فن : 29.2 دسی‌بل

5.خنک کننده پردازنده دیپ کول AG620 BK ARGB

حدود قیمت : 2,900,000 تومان الی 3,700,000 تومان

خنک کننده دیپ کول DeepCool AG620 BK

خنک کننده بادی دیپ کول مدل DeepCool AG620 BK یکی از پرطرفدارترین خنک کننده های بادی در بین مدل های مختلف شرکت دیپ کول است.وظیفه‌ی خنک سازی در این فن بر دوش دو عدد فن 120 میلی متری است که سرعت گردش آن ها به 1850 دور در دقیقه نیز میرسد.این فن های Hydro Bearing از بی صدا ترین فن های دیپ کول هستند که میزان نویز آن ها حدود 29 دسی بل است که شما را از بابت سر و صدا قطعا مورد آزار و اذیت قرار نخواهد داد.نورپردازی این خنک کننده از نوع ARGB بوده که می تواند به راحتی با سایر قطعات کیس شما Sync شده و یک ظاهری یکپارچه در اختیار شما قرار بدهند.

  • جنس اصلی بلوک اتصال : مس
  • نورپردازی : ARGB
  • تعداد فن ها : 2 عدد
  • تعداد لوله‌های خنک کننده : 6 عدد
  • سرعت گردش فن : 300 تا 1850 ± دور بر دقیقه
  • حداکثر جریان هوا : 67.88 فوت مکعب بر دقیقه
  • میزان نویز فن : ≤29.4 دسی‌بل

6.خنک کننده پردازنده دیپ کول AG500 BK ARGB

حدود قیمت : 1,900,000 تومان الی 2,200,000 تومان

تصویر خنک کننده پردازنده دیپ کول AG500 BK ARGB

خنک کننده پردازنده دیپ کول AG500 BK ARGB برادر کوچکتر خنک کننده AG620 است.این فن سی پی یو از هیت سینک کوچکتری به نسبت به AG620 بهره می برد و همینطور به جای 2 فن از 1 عدد فن 120 میلی متری در آن استفاده شده است.تعداد لوله های انتقال حرارت استفاده شده در این خنک کننده 5 عدد است که به خوبی می توانند وظیفه انتقال حرارت را از پردازنده به هیت سینک انجام دهد.همانند سایر مدل های سری AG از نورپردازی ARGB بهره می برد که این امر می تواند زیبایی این خنک کننده را دو چندان کند.

  • جنس اصلی بلوک اتصال : مس
  • نورپردازی : ARGB
  • تعداد فن ها : 1 عدد
  • تعداد لوله‌های خنک کننده : 5 عدد
  • سرعت گردش فن : 300 تا 1850 ± دور بر دقیقه
  • حداکثر جریان هوا : 67.88 فوت مکعب بر دقیقه
  • میزان نویز فن : ≤29.4 دسی‌بل

7.خنک کننده پردازنده دیپ کول AK500 ZERO DARK

حدود قیمت : 3,000,000 تومان الی 3,500,000 تومان

خنک کننده دیپ کول AK500 Zero Darkخنک کننده پردازنده دیپ کول AK500 ZERO DARK یکی از خنک کننده های پرطرفدار برای کسانی است که عاشق رنگ مشکی هستند و به دنبال یک خنک کننده با رنگ مشکی هستند.این خنک کننده از نظر مشخصات فنی با خنک کننده AK500 تفاوتی نمی کند و تنها تفاوت مربوط به رنگ آن هاست.این فن سی پی یو از یک هیت سینک نسبتا بزرگ بهره می برد که توسط یک فن 120 میلی متری جریان هوایی برابر با 68.99 فوت مکعب بر دقیقه ایجاد می کند و وظیفه خنک کنندگی در این فن را بر عهده دارد.سرعت گردش این فن 1550 دور در دقیقه است و میزان نویز آن نیز عددی حدود 31.5 دسی بل است که عدد نسبتا مناسبی است.

  • جنس اصلی بلوک اتصال : مس
  • نورپردازی : ARGB
  • تعداد فن ها : 1 عدد
  • تعداد لوله‌های خنک کننده : 5 عدد
  • سرعت گردش فن : 500-1550±10% دور بر دقیقه
  • حداکثر جریان هوا : 68.99 فوت مکعب بر دقیقه
  • میزان نویز فن : ≤31.5 دسی بل

7.خنک کننده پردازنده دیپ کول AG400 BK ARGB

حدود قیمت : 1,400,000 تومان الی 1,800,000 تومان

خنک کننده پردازنده دیپ کول AG400 BK ARGBخنک کننده پردازنده دیپ کول AG400 BK ARGB یکی از میان رده های دیپ کول است که با معرفی خود توانسته نگاه های بسیاری را به خود جلب کند.این خنک کننده در بازه قیمتی حدود یک و نیم میلیون تومان است.این خنک کننده را می توان از نظر قیمت با خنک کننده دیپ کول GAMMAXX 400 XT مقایسه کرد ولی از نظر سرعت گردش فن و در نتیجه حداکثر جریان هوای فن عدد بسیار بهتری را در تست ها از خود به جا گذاشته است که ارزش خرید بسیار بالایی برای آن ایجاد کرده است.در خنک کننده GAMMAXX 400 XT دیپ کول از نورپردازی Rainbow استفاده کرده است که قابل تغییر توسط کاربر نیست و یک رنگین کمان ثابت را به نمایش می گذارد ولی در خنک کننده AG400 BK از تکنولوژی ARGB استفاده شده است که به شما این امکان را می دهد تا به راحتی نورپردازی فن خود را با سایر قطعات Sync کرده و سیستمی کاملا یکپارچه بسازید.

  • جنس اصلی بلوک اتصال : مس
  • نورپردازی : ARGB
  • تعداد فن ها : 1 عدد
  • تعداد لوله‌های خنک کننده : 4 عدد
  • سرعت گردش فن : 2000±10%~500 دور بر دقیقه
  • حداکثر جریان هوا : 75.89 فوت مکعب بر دقیقه
  • میزان نویز فن : ≤31.6 دسی بل

8.خنک کننده پردازنده اوست GT-AV90 OEGA COOL

حدود قیمت : 400,000 تومان الی 500,000 تومان

تصویری از زیر و روی خنک کننده پردازنده ارزان قیمت اوست av90

فن سی پی یو اوست مدل GT-AV90 یک فن کاملا اقتصادی است که برای پردازنده های Pentium و Core i3 از آن استفاده کنید.این خنک کننده از یک رادیاتور آلومینیومی به ابعاد 118x118x60 میلی متر تشکیل شده است و یک فن 92 میلی متری وظیفه خنک سازی این پردازنده را بر عهده دارد.حداکثر جریان هوایی که توسط این فن تولید می شود 40 فوت بر متر مکعب است و این فن توانایی چرخش 2 هزار دور در دقیقه را نیز دارد که به خوبی می تواند پردازنده های Celeron، Pentium، و Core i3 را خنک کند.

  • جنس اصلی بلوک اتصال : مس
  • نورپردازی : ندارد
  • تعداد فن ها : 1 عدد
  • سرعت گردش فن : 2000 دور در دقیقه
  • حداکثر جریان هوا : 40 فوت مکعب بر دقیقه
  • میزان نویز فن : 20 دسی‌بل

 

دسته بندی مرتبط : برای خرید سیستم گیمینگ و رندرینگ می توانید به بخش سیستم های گیمینگ آماده مستر کامپیوتر سر بزنید.

25 دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.